Momente emoționante în Sala Polivalentă. Fanii l-au aplaudat în picioare pe Aleksandar Rasic, căpitanul U-BT

Momente emoționante în Sala Polivalentă. Fanii l-au aplaudat în picioare pe Aleksandar Rasic, căpitanul U-BT
| Foto: u-bt.ro

Baschetbalistul în vârstă de 35 de ani și-a anunțat recent retragerea, iar meciul cu SCMU Craiova a fost probabil ultimul în fața fanilor clujeni.

Deși favoriții lor s-au impus în primul meci al finalei mici din Liga Națională, suporterii U-BT au avut parte de momente triste la final. Partida împotriva oltenilor a fost probabil ultima în Sala Polivalentă pentru Aleksandar Rasic, căpitanul formației clujene.

Baschetbalistul sârb și-a anunțat retragerea la finalul stagiunii, după o carieră de 16 ani. Rasic e unul dintre cei mai importanți stranieri care au evoluat vreodată în România, fiind participat în Final Four-ul Euroligii, cu Partizan Belgrad, dar și component al echipei naționale a Serbiei la un Campionat Mondial și unul European.

Vizibil emoționat, Rasic a vorbit despre actualul sezon și despre planurile sale de viitor. A fost o atmosferă deosebită. Oamenii care au venit să ne vadă astăzi au fost alături de noi întreg sezonul. Meci de meci, ei au venit să ne susțină, în toate sezoanele mele aici.

Sperăm să fie ultima mea partidă la Cluj-Napoca, deoarece nu ne dorim să prelungim finala. Mai avem un meci, trebuie să fim concentrați și să încheiem cu bine sezonul. Am câteva planuri legate viitorul meu. M-am pregătit, am unele lucruri în minte. Mă voi bucura de mai mult timp liber, îmi voi crește copiii.

Cu siguranță am să vin să vizitez din nou Clujul, să văd echipa. Am numeroși prieteni aici. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor și țin să le transmit să susțină în continuare echipa. U-Banca Transilvania are un viitor frumos în față. Familia <U> este una mare și merită cât mai mulți fani la fiecare meci”, a declarat căpitanul formației clujene.

Alături de U-BT, Rasic a cucerit un titlu în Liga Națională, trei Cupe ale României și trei Supercupe.

Comenteaza