Monica Niculescu: "Nu sunt dezamăgită. Am făcut ce ne-am propus, să luptăm pentru fiecare punct"

Monica Niculescu:
Tenismena Monica Niculescu, care a pierdut, duminică, scor 4-6, 6-4, 3-6, meciul disputat la Cluj în cadrul Fed Cup, în faţa Karolinei Pliskova, din Cehia, a spus că e mulţumită de jocul său, chiar dacă nu a câştigat. Tricolorele au ratat calificarea în semifinale, fiind învinse de Cehia cu 3-2.

Niculescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la finalul meciului cu Karolina Pliskova, că nu i-a funcţionat serviciul, iar adversara sa a servit foarte bine.

„A servit Pliskova foarte bine, eu am servit mai bine ieri, iar azi a trebuit să lupt pentru fiecare punct, nu făceam puncte uşoare. Nu mi se pare că am jucat rău, chiar mi-am dorit foarte mult, publicul m-a ajutat. Sunt cam obosită pentru că m-a alergat foarte mult şi a trebuit să scot totul.

Nu este uşor, Pliskova serveşte foarte bine, nu necesită aşa mult efort, eu trebuie să alerg şi trebuie să joc. Nu mi-a intrat serviciul, dar per total sunt mulţumită de cum am jucat, îmi pare rău că nu am putut să aduc încă un punct României. Îmi doream foarte mult să fac acest lucru", a spus Niculescu.

„Aşa ceva nu am văzut, sâmbătă a jucat cu Simona Halep trei ore şi duminică se face set-set şi dă mai bine. A servit foarte bine în mingi importante şi eu returnam încet şi pe mijloc, trebuia să alerg, nu a fost uşor. Mi s-a părut că nu a greşit", a menţionat Niculescu.

Ea spune că înfrângerea suferită în faţa Cehiei trebuie primită cu fruntea sus: „Nu este dezamăgire. Am luptat, asta ne-am propus, să luptăm pentru fiecare punct şi să ne dăm viaţa pe teren şi exact asta am făcut. Eu sunt mulţumită că sunt în această echipă şi mă bucur că am putut să aduc un punct României. Am jucat ieri cu numărul 9 mondial, şi azi cu numărul 13. Nu este uşor să joci cu adversare din Top Ten".

 

Comenteaza