Moruțan, disputat de CFR și FCSB. Unde și-ar dori să ajungă jucătorul crescut de ”U”

Moruțan, disputat de CFR și FCSB. Unde și-ar dori să ajungă jucătorul crescut de ”U”
Intrat în atenția CFR-ului și urmărit de mai mult timp de FCSB, Olimpiu Moruțan (18 ani) a anunțat unde și-ar dori să joace din vară.

Legitimat în prezent la FC Botoșani, puștiul format de Universitatea Cluj visează să joace la FCSB.

"O să văd ce o să fac din vară. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici până la final. Ar fi o soluție și să mă cumpere cei de acolo și eu să rămân să joc aici, dar dacă aș merge din vară la Steaua mi-aș face treaba cât mai bine și aș munci din greu să fiu titular", a spus Olimpiu Moruțan pe Digisport.

Președintele clubului moldovean, Cornel Șfaițer, nu ar vrea să renunțe atât de ușor la unul dintre cei mai talentați puști din Liga 1.

"Nu ascund faptul că sunt oferte pentru Moruţan. Şi Steaua, şi CFR-ul şi PSV, este monitorizat. Este un bun naţional, dar mai are nevoie de multă muncă, seriozitate şi nu ne putem dispensa de el pentru câteva sute de mii de euro", a spus Șfaițer în ProSport.

Conform sursei citate, Steaua e dispusă să plătească 500.000 euro pentru mijlocașul de 18 ani. FC Botoșani a primit și o contraofertă de la locul 5 din Serie A, Atalanta, care a pus la bătaie 700.000 euro pentru Moruțan.

Olimpiu Moruțan și-a început cariera la Universitatea Cluj, iar din vara anului trecut joacă la FC Botoșani.
16 meciuri a prins Moruțan în acest campionat, fără să înscrie vreun gol.

Mijlocașul de 18 ani este cotat la 200.000 euro pe transfermarkt.com.

VEZI ȘI - Interviul acordat de Olimpiu Moruțan site-ului nostru în luna aprilie.

Comenteaza