Moruțan, dorit cu orice preț de FCSB. Care e noua ofertă pentru ”puștiul minune” format de ”U”

Moruțan, dorit cu orice preț de FCSB. Care e noua ofertă pentru ”puștiul minune” format de ”U”
Mijlocașul lui FC Botoșani, Olimpiu Moruțan (17 ani), este dorit cu orice preț la FCSB. ”Puștiul minune” crescut de Universitatea Cluj a primit o nouă ofertă din partea formației patronate de George Becali.

FCSB este gata să dea 500.000 euro pentru unul dintre cei mai promițători tineri din Liga 1. Moruțan a mai fost ofertat de liderul din play-off și la începutul acestei luni, dar propunerea de atunci a fost respinsă de Botoșani.

Tânărul mijlocaș a mai intrat recent în atenția unor cluburi precum Atalanta sau PSV Eindhoven. Într-o intervenție la Digisport, patronul grupării din Moldova, Valeriu Iftimie, a clarificat situația "puștiului minune" format de "U" Cluj.

"Este posibil să-l vindem pe Moruțan la vară. El vrea la Botoșani acum. La fiecare trei zile îl caută cineva. Cea mai concretă ofertă a fost de la Steaua și de la PSV. Domnul Becali a spus câți bani ne dă pe el. A zis că ne dă banii la vară și-l mai lasă pe Moruțan un an la Botoșani. Domnul Becali l-a cotat la mai mult pe Moruțan, față de cei 400.000 de euro pe care i-a dat pentru Man", a explicat Iftimie.

Într-un interviu acordat pentru site-ul nostru, Moruțan a declarat că nu se gândește deocamdată să plece de la FC Botoșani.

"Sincer, nu știu ce să zic (despre oferta FCSB, n. red.). O să văd la vară. Dar eu vreau să mai rămân şase luni ca să joc aici și după aceea o să mă gândesc la un eventual transfer", a spus mijlocașul care va împlini 18 ani pe 25 aprilie.

Moruțan a venit la FC Botoșani în vara lui 2016, ultima dată aflându-se sub contract cu Universitatea Cluj.

15 meciuri a bifat mijlocașul clujean în acest campionat. 200.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.com.

Comenteaza