Moruțan rămâne la Botoșani. Moldovenii au refuzat oferta lui Becali pentru puștiul crescut de ”U”

Moruțan rămâne la Botoșani. Moldovenii au refuzat oferta lui Becali pentru puștiul crescut de ”U”
Olimpiu Moruțan (18 ani) are șanse mari să continue la FC Botoșani și din sezonul următor. Gruparea din Moldova a refuzat oferta FCSB-ului pentru puștiul crescut de Universitatea Cluj.

Moruțan era în atenția "roș-albaștrilor" de mai multe săptămâni, iar Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 euro pentru mijlocașul cu trecut "alb-negru". Președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a hotărât însă să refuze deocamdată oferta Stelei. Oficialul și-a motivat decizia ținând cont și de dorința jucătorului.

"Dorim să-l ținem, pentru că el are nevoie de Botoșani. Am avut discuții cu Valeriu Argăseală (președintele FCSB - n. red.) săptămâna asta, dar momentan am refuzat oferta. Am purtat și noi discuții la nivel de club și am fost de acord cu toții, în proporție de 70%, ca Moruțan să rămână aici. Eu cred mult în jucătorul ăsta. Am vorbit cu copilul, e capacitat și își dorește foarte mult să joace și să rămână la Botoșani. Trebuie să avem grijă cum îl îndrumăm, e un copil în acest moment. Vom purta discuții (pentru vânzarea lui - n. red.) din iarnă încolo", a declarat Șfaițer, duminică, pe Digisport.

În ultimele luni, Olimpiu Moruțan a mai fost curtat de CFR, Atalanta și PSV Eindhoven. Și-a început cariera la "U" Cluj, de unde a plecat în vara lui 2016. Într-un interviu pentru ziuadecj.ro, tânărul jucător a spus că vrea să ajungă la un club de top din Europa. 

Fotbalistul de 18 ani este cotat la 200.000 euro pe piața transferurilor, conform transfermarkt.ro. În actuala ediție de campionat, Moruțan a strâns 17 apariții în tricoul lui FC Botoșani.

Comenteaza