Motivul pentru care Manea nu a jucat în partida FCSB - CFR Cluj. Nici Dan Petrescu nu a fost la stadion

Motivul pentru care Manea nu a jucat în partida FCSB - CFR Cluj. Nici Dan Petrescu nu a fost la stadion
| Foto: CFR Cluj Facebook

CFR Cluj a pierdut duelul cu FCSB duminică seara, în derby-ul etapei a opta a play-off-ului SuperLigii şi a ieşit matematic din lupta pentru titlu. 

Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost suspendat pentru meciul de pe Arena Națională și a decis să nu meargă la stadion pentru partida cu rivala FCSB. Antrenorul din Gruia a preferat să urmărească meciul din fața televizorului.

Însă antrenorul lui CFR Cluj nu s-a putut baza nici pe Cristi Manea pentru partida de pe Arena Naţională. Cristi Manea s-a accidentat înaintea meciului cu FCSB, iar problema medicală l-a eliminat din lotul titularilor. 

Potrivit Fanatik, Cristi Manea s-a accidentat chiar la antrenamentul din preziua partidei. În locul lui Cristi Manea, Dan Petrescu a decis să-l titularizeze în banda dreaptă a defensivei pe Christopher Braun, folosit fundaș stânga până de curând, până la revenirea lui Mario Camora.

Amintim că luna trecută  campioana și-a pierdut cel mai important jucător pentru restul sezonului, pe Ciprian Deac. Acesta a suferit o accidentare la umăr în meciul cu Sepsi OSK, iar apoi a fost operat, pentru fundaşul campioanei urmând o perioadă mai lungă de recuperare.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj ocupă locul al treilea în Superligă, cu 39 de puncte, la 7 puncte distanţă de FCSB și 8 de liderul Farul Constanța.

Comenteaza