Munteanu a dat “U” Jolidon pe SCM Craiova

Munteanu a dat “U” Jolidon pe SCM Craiova
Portarul Ionica Munteanu a devenit a doua handbalistă care a părăsit în această vară vicecampioana “U” Jolidon, după ce Laura Oltean s-a înţeles cu HCM Baia Mare. Din sezonul următor al Ligii Naţionale ea va apăra buturile celor de la SCM Craiova.

Ea se regăsea pe lista "studentelor" aflate la final de contract, alături de Mihaela Ani-Senocico, Mihaela Tivadar, Raluca Mihai, Ana Măzăreanu, Adriana Stoian, Alina Ţurcaş şi Magdalena Paraschiv, dar a declinat noua ofertă a oficialilor clujeni şi a optat pentru SCM Craiova. "Este o fată extraordinară, o cunosc de mult. Este un portar foarte bun şi cu foarte multă experienţă în Liga Naţională. Am luat-o la Craiova plecând de la premisa că Ildiko Barbu (celălalt portar al Craiovei - n. red.) îşi doreşte un copil în sezonul următor", a declarat pentru site-ul handbalvolei.ro antrenorul grupării din Bănie, Bogdan Burcea. În schimb, şefii lui "U" Jolidon aşteaptă reunirea lotului, programată pe 4 iulie, dată până la care speră să bifeze şi primele achiziţii.

"Fetelor li s-a propus prelungirea angajamentelor şi urmează ca până la reunirea lotului să primim un răspuns în acest sens, să ştim cine va rămâne, cine va pleca şi cine va sosi la echipă", a precizat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al vicecampioanei. Ionica Munteanu a ajuns la "U" Jolidon în iarna anului trecut după un sezon petrecut la Oţelul Galaţi. De-a lungul carierei ea a mai evoluat pentru Randers, Leipzig, Fleury şi Rulmentul Braşov.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza