Mureşan, De Zerbi şi Alcantara, cei mai buni jucători ai CFR-ului în Liga Campionilor

Mureşan, De Zerbi şi Alcantara, cei mai buni jucători ai CFR-ului în Liga Campionilor
Gabriel Mureşan, Roberto De Zerbi şi Hugo Alcantara au obţinut cele mai bune note dintre jucătorii CFR-ului în actuala ediţie a Ligii Campionilor de fotbal, conform unui sondaj publicat pe site-ul oficial al UEFA.

Sondajul respectiv s-a bazat atât pe votul experţilor site-ului UEFA, cât şi pe cel al fanilor, care au avut ocazia de a vota pe portalul respectiv.

Mureşan, cu o singură apariţie în actuala ediţie a Ligii Campionilor, a primit nota 7 din partea experţilor şi 6.3 din partea fanilor. Al doilea cel mai bine cotat fotbalist CFR-ist de către experţi este De Zerbi, cu 5 apariţii şi o medie a notelor de 6,3, el obţinând din partea fanilor o medie de 5,4.

Pe locul 3 în votul experţilor se clasează Hugo Alcantara, cu 2 apariţii şi Eduard Stăncioiu, cu 3 apariţii, ambii cu o medie de 6 din partea experţilor. Alcantara a primit în schimb o medie mai bună în urma voturilor fanilor, 6,4 (cea mai mare dintre jucătorii CFR-işti, la această categorie), spre deosebire de Stăncioiu, cu 5,2.

De precizat că în clasament nu apar şi fotbaliştii CFR-ului care s-au transferat între timp la alte echipe.

Unul dintre jucătorii respectivi, Juan Emanuel Culio a prins chiar echipa etapei în primul meci din actuala ediţie a Ligii Campionilor, conform site-ului UEFA.

CFR Cluj a obţinut 4 puncte în ediţia 2010-2011 a Ligii Campionilor de fotbal, după o victorie cu FC Basel şi un egal cu AS Roma. Echipa clujeană s-a clasat pe ultimul loc, într-o grupă cu Bayern Munchen, AS Roma şi FC Basel.

 

Comenteaza