Mutare inspirată la “U” Cluj. “Studenții” au câștigat la pas, în primul meci cu Mircea Cojocaru pe bancă

Mutare inspirată la “U” Cluj. “Studenții” au câștigat la pas, în primul meci cu Mircea Cojocaru pe bancă
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Dubla lui Gavra, golul frumos marcat de Dumitrescu și reușita lui Goga au adus victoria “studenților” în meciul cu ACS Poli Timișoara.

“U” Cluj a început ofensiv partida și s-a așezat rapid în jumătatea adversă. Totuși, timișorenii au avut prima ocazie, în minutul șapte, când Golda a tras puternic la colțul lung. Au urmat două oportunități ale lui Gavra, iar Greu și Hațiegan au trecut și ei pe lână gol. În cele din urmă, Gavra a deschis scorul în minutul 24. Până la pauză, Goga și Hațiegan au ratat și ei ocazii bune, dar scorul după 45 de minute a fost 1-0.

“Studenții” au început în aceeași notă și actul secund. Portarul Politehnicii, Mario Contra a degajat greșit, iar Dumitrescu a reușit un lob de la 35 de m, prin care a majorat diferența. Tot mijlocașul s-a aflat în prim plan și în minutul 67 când l-a încercat pe goalkeeper cu un șut de la distanță. Două minute mai târziu, Gavra a scăpat singur și l-a lobat elegant pe portarul timișorenilor. Până la final, clujeni au dominat partida, iar în ultimele minute, Goga și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Astfel, “U” Cluj se impune cu 4-0, la primul meci cu Mircea Cojocaru pe bancă.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Cordoș, Abrudan, Sepsi (Berci ‘73) – Dumitrescu, Florescu – Hațiegan (Ene ‘58), Goga, Greu – Gavra (M. Coman ’78)

ACS Poli Timioșoara: Contra – Haruț, Basic, Ivanov (Bocșan ‘46), Filip – Motreanu, Pop, Codrea (Românu ‘84), Keita – Golda, Stere (Iseini ‘74)

Clujenii au acumulat 27 de puncte și au urcat temporar pe locul al patrulea în Liga a 2-a. Următorul meci al “Șepcilor roșii” va fi în Cupa României, împotriva Astrei Giurgiu.

Comenteaza