News alert Update Mutare surprinzătoare înainte de Crăciun. Neagoe a cerut rezilierea contractului cu "U" Cluj. Reacția clubului

Mutare surprinzătoare înainte de Crăciun. Neagoe a cerut rezilierea contractului cu "U" Cluj. Reacția clubului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul în vârstă de 55 de ani nu își dorește să mai continue pe banca formației clujene pe care a condus-o în doar 19 meciuri.

Ajuns la finalul lunii august la Universitatea Cluj, Eugen Neagoe vrea să se despartă de "studenți" după aproximativ 4 luni, în urma ofertei primite de la CS U Craiova.

În urmă cu aproximativ două ore, tehnicianul în vârstă de 55 ani a comunicat conducerii clubului clujean că își dorește începerea tratativelor pentru rezilierea înțelegerii dintre cele două părți.

Antrenorul este în aceste momente în drum spre Cluj-Napoca și urmează să se așeze la masa negocierilor cu oficialii clubului.

Neagoe a pregătit "Șepcile roșii" în 19 partide de Superligă și Cupa României, înregistrând 6 victorii, 7 rezultate de egalitate și 6 înfrângeri.

UPDATE - Reacția clubui clujean

"Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova.

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.

În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații", a transmis Universitatea Cluj. 

Comenteaza