Mutu îi suflă în ceafă lui Mandorlini: "CFR e o echipă care m-ar interesa"

Mutu îi suflă în ceafă lui Mandorlini: "CFR e o echipă care m-ar interesa"
| Foto: facebook.com/NeftciPFK

Plecat recent de la Neftchi Baku, antrenorul în vârstă de 45 de ani recunoaște că i-ar plăcea să îi pregătească pe "feroviari".

În ultimii ani, de fiecare dată când rezultatele unui tehnician al CFR-ului nu au fost cele dorite, numele lui Adrian Mutu a fost o prezență constantă pe lista scurtă a posibilor înlocuitori.

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Andrea Mandorlini, iar recent Mutu a recunoscut că i-ar plăcea să îi antreneze pe Deac&Co. Totuși, fostul internațional i-ar transmis patronului Nelu Varga că nu și-ar dori să devină sperietoarea antrenorilor din Gruia.

"CFR e o echipă care m-ar interesa, pentru că e una care câștigă campionate. Vreau să merg la una care poate să îmi pună în valoare calitățile și eu să pot să am succes cu acea echipă. E foarte greu să ai o echipă care nu concurează la un nivel la care tu vrei.

Eu știu cum e, am fost și la echipă mică și la echipă mare. Cred că, dacă mă dorește cu adevărat, pune mâna pe telefon și mă sună. Știe numărul meu. I-am mai transmis cândva că, dacă vrea ca eu să fiu sperietoarea tuturor antrenorilor de la CFR, nu prea e ok.

Am vorbit de mai multe ori, dar niciodată de acest lucru. I-am spus tot timpul să mă sune când e hotărât. Dacă mă voia cu adevărat, eram la CFR sau, să zic mai bine, încerca să mă ia la CFR. Înseamnă că nu a vrut cu adevărat sau că sunt alte discuții acolo, pe care eu nu le știu.

Nu neg faptul că am o relație foarte bună cu toți cei din conducerea CFR-ului. De când eram în anturajul echipei naționale, multe meciuri se disputau la Cluj și ne-am cunoscut acolo", a spus Mutu la Digisport.

De-a lungul carierei, fostul atacant a antrenat la FC Voluntari, Wahda U23, România U21, FC U Craiova 1948, Rapid și Neftchi Baku.

Comenteaza