Mutu, încântat de evoluțiile lui Otele. Care e singurul reproș al antrenorului

Mutu, încântat de evoluțiile lui Otele. Care e singurul reproș al antrenorului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul CFR-ului a vorbit la superlativ despre jucătorul său, care e cel mai bun marcator al formației din Gruia în actuala stagiune.

Pe parcursul unui sezon regulat, Philip Otele a marcat pentru echipa clujeană mai multe goluri decât a reușit în întreaga perioadă petrecută la UTA. Astfel, Adrian Mutu se declară impresionat de prestațiile nigerianului, însă și-ar dori să fie mai altruist în unele momente.

"E important să ne pregătim sezonul de-acuma pentru că nu se știe ce se va întâmpla la vară, dacă Otele o ține în ritmul ăsta riscăm să îl vindem ca să spun așa. Și atunci trebuie să fim pregătiți.

De când am venit eu cele mai multe goluri le are Bîrligea așa că… Otele este un jucător care are consistență până acum în joc, chiar dacă de multe ori eu cred că profită mai mult decât ar trebui de calitățile sale. Și anume aceea că e foarte puternic unu la unu.

Așa cum îi spun eu în multe momente, trebuie să diversifice puțin alegerile, pentru că după devine previzibil. În unele momente ar trebui să joace cu echipa și după are timp și să fixeze adversarul direct.

Pentru că altfel riscă să obosească, să consume energii inutil și va dăuna echipei. Dar e un jucător de perspectivă, care e important. A crescut foarte mult față de ce era la UTA și lucrul ăsta ne bucură", a spus Mutu pentru Fanatik.

În cele 28 de meciuri jucate în Superligă în actualul sezon, Philip Otele a marcat de 12 ori și a oferit 6 pase de gol.

Comenteaza