Mutu, înțepături la adresa fostului antrenor de la CFR Cluj: „Nu vreau să mă laud, dar lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea”

Mutu, înțepături la adresa fostului antrenor de la CFR Cluj: „Nu vreau să mă laud, dar lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea”
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Tehnicianul CFR-ului consideră că lucrurile s-au schimbat în bine la echipa din Gruia de când a preluat el mandatul de antrenor.

CFR Cluj a învins pe Hermanstadt cu 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de către Philip Otele în minutul 90+3.

Adrian Mutu s-a declarat mulțumit de rezultatul final. Mai mult, ”Briliantul” l-a înțepat și pe Andrea Mandorlini, fostul antrenor al formației aflate pe locul 2 în Superligă.

Știam că o să avem un meci greu de lupă. Mă așteptam să atace mai mult, dar m-au surprins. În prima repriză am fost mai lenți, iar în a doua repriză am vrut puțin mai multă viteză. A fost un meci frumos, bine că s-a încheiat cu victoria noastră. Da, sunt de 8 meciuri. 5 victorii, două remize și o înfrângere, e o statistică bună, dar cred că puteam să scoatem mai mult de la Galați. Astăzi am gestionat bine ultimul minut, dar tot timpul se poate mai bine.

Anul ăsta și play-out-ul este interesant. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea, nu vreau să mă laud. Să vedem ce se întâmplă mâine și după putem face comentarii. Nu ne dăm niciodată bătuți, dar e foarte greu. Diferența e deja mare și știm asta. Important e să ne facem noi meciurile”, a spus Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Comenteaza