Breaking news Mutu nu a putut trece peste umilința de la Hunedoara. Antrenorul și-a dat demisia de la CFR

Mutu nu a putut trece peste umilința de la Hunedoara. Antrenorul și-a dat demisia de la CFR
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehncianul în vârstă de 45 de ani nu va mai continua alături de formația din Gruia după înfrângerea din Cupa României.

Învins cu 4-0 de Corvinul Hunedoara, Adrian Mutu a decis să demisioneze de la CFR Cluj. Antrenorul nu a putut trece peste umilința suferită de echipa sa pe terenul echipei din eșalonul secund.

"Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj.

Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec", a declarat Mutu pentru Fanatik.

Instalat în luna ianuarie, tehnicianul a început cu un succes clar, 4-1 contra celor de la FC Voluntari, însă mai apoi au urmat 4 victorii, 3 remize și 3 eșecuri, ultimul fiind cel mai dureros, 4-0 pe terenul Corvinului.

Adrian Mutu o lasă pe CFR Cluj pe locul al treilea în play-off-ul Superligii, la 10 puncte de lider și într-o luptă crâncenă pentru locurile care duc în cupele europene.

Comenteaza