Mutu s-a temut degeaba. CFR Cluj a câștigat fără emoții în fața lui Dinamo

Mutu s-a temut degeaba. CFR Cluj a câștigat fără emoții în fața lui Dinamo
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia s-a impus în fața penultimei clasate din Superligă, scor 4-0.

Așa cum era de așteptat, Dinamo a fost însoțită la Cluj de un număr important de fani, dar și de fanii Universității, care s-au făcut auziți în câteva momente. În ceea ce privește situația din teren, oaspeții au început curajos, iar Pavicic a semnat prima ocazie a partidei (13). Apoi, "feroviarii" au preluat iniațiativa, însă acțiunile au fost de cele mai multe ori previzibile, iar mingea a stat mai mult la centrul terenului.

Abia după jumătatea reprizei, clujenii au avansat în treimea adversă și au avut o serie de lovituri de colț, care nu au adus, însă, niciun pericol la poarta formației din capitală. În ultimele minute ale primei părți, Otele a beneficiat de ceva mai mult spațiu în flancul stâng și putea în două rânduri să modifice tabela, însă scorul pauzei în Gruia a fost 0-0.

Actul secund a început cu momente bune ale celor de la Dinamo, care au pus presiune și au avut 5 cornere consecutive. Totuși, clujenii aveau să fie cei care deschid scorul, la 7 minute de la reluare, Bîrligea a finalizat un contraatac început în urma unui fault acuzat de oaspeți (52). Chiar dacă bucureștenii au revenit în ofensivă, "feroviarii" au modificat din nou tabela. În urma unei lovituri de colț, Muhar s-a înălțat peste apărarea adversă și a majorat diferența (68).

Dinamo s-a deschis și mai mult, a lăsat spații uriașe în defensivă, iar finalul de meci i-a aparținut lui Otele. Nigerianul a profitat de dezorganizarea adversarilor și a marcat mai întâi din pasa lui Peter Michael (79) pentru ca tot el să fie cel care a închis tabela (82) la 4-0.

Comenteaza