Mutu, supărat pe defensivă după remiza de la Galați. Ce fază l-a înfuriat pe antrenor

Mutu, supărat pe defensivă după remiza de la Galați. Ce fază l-a înfuriat pe antrenor
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul CFR-ului se declară dezamăgit după ce "feroviarii" au obținut doar un punct pe terenul Oțelului.

Chiar dacă echipa clujeană nu a avut o prestație prea reușită din punct de vedere ofensiv, Adrian Mutu e supărat pe apărare, după remiza, scor 2-2, de la Galați. Antrenorul formației din Gruia susține că nu i-a convenit modul în care elevii săi au gestionat finalul de meci și greșelile comise în faza care a dus la golul egalizator.

"Un meci de luptă, cum anticipam. Plecăm de aici cu un punct. Eu cred că am pierdut două puncte din cauza modului în care am gestionat ultimele minute. A fost un joc cu multe dueluri la mijlocul terenului. Apoi s-au lungit echipele, am găsit spații.

Un gol foarte frumos al lui Pop, l-am și aplaudat pentru că a fost un gol foarte frumos. Lupta la titlu e ca înainte. FCSB are prima șansă, pentru că are multe puncte în față. Noi încercăm să obținem cât mai multe puncte. Mă gândesc doar la noi, nu la ce fac cei de la FCSB.

A fost un gol frumos, nu sunt supărat pe Sava, sunt supărat pe cum am gestionat minutele de după golul nostru de 2-1. Mingea nu trebuia să ajungă în careu. Trebuia gestionat momentul dinaintea pasei mult mai bun, eram trei contra unu. Trebuia blocată centrarea", a declarat antrenorul, potrivit Digisport.

Comenteaza