Nana Boateng, încântat de primul său sezon în Gruia: “A fost minunat să am o echipă, colegi și antrenori atât de buni”

Nana Boateng, încântat de primul său sezon în Gruia: “A fost minunat să am o echipă, colegi și antrenori atât de buni”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistul originar din Ghana a fost una dintre revelațiile stagiunii și, totodată, unul dintre cei mai constanți jucători ai campioanei.

Observat de Dan Petrescu în timpul duelului dintre CFR Cluj și KuPS Kuopio, din preliminariile Europa League, Nana Boateng a ajuns definitiv în Gruia la un an după acea partidă. De-a lungul sezonului, mijlocașul în vârstă de 28 de ani s-a dovedit a fi un jucător constant, fiind punct fix în linia mediană a campioanei.

După ce a reușit să cucerească titlul alături de “feroviari”, fotbalistul originar din Ghana a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegilor și clubului, dar a vorbit la superlativ și despre Dan Petrescu.

”A fost incredibil să marchez al doilea meu gol în fața unor fani minunați, dar nu-mi pot lua doar eu meritele. Echipa are tot meritul. Am câștigat împreună campionatul. Eu încerc să fac tot ce pot mai bine în fiecare zi, să-mi devin mai bun ca și jucător și știu că voi continua să cresc ca jucător, de acum încolo.

Cred că am câștigat campionatul pentru că am meritat și pentru că am muncit chiar foarte mult, pe toată durata sezonului. A fost minunat să am o echipă, colegi și antrenori atât de buni.

Cred că Dan Petrescu a văzut lucruri bune la mine și a văzut că pot deveni un jucător bun și de aceea sunt aici, la CFR, și sunt fericit că mă aflu aici și pot ajuta echipa”, a spus Boateng pentru Prosport.

Comenteaza