Napoca Rally Academy şi-a lansat oficial echipajele pentru CNR 2015. Are două „copiloate”!

Napoca Rally Academy şi-a lansat oficial echipajele pentru CNR 2015. Are două „copiloate”!
NRA şi-a lansat festiv cele cinci echipaje cu care va lua startul anul acesta, în Campionatul Naţional de Raliuri. Vedetele sunt Marco Tempestini şi Bogdan Marişca.

 

Cu o săptămână înaintea debutului la Tess Rally de la Braşov, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri 2015, Napoca Rally Academy și-a prezentat oficial echipajele care se vor lupta pentru titlurile din acest sezon.

Sunt cinci echipaje, iar doi dintre copiloţi sunt femei. Este vorba de cea care a stat şi anul trecut în dreapta lui Bogdan Marişca, experimentata Carmen Poenaru, şi de colega lui Vlad Cosma, Diana Haţegan, aflată la debutul în CNR.

Echipajele şi maşinile care au concurat în prima etapă sunt Simone Tempestini / Dorin Pulpea (Ford Fiesta R5), Bogdan Marișca / Carmen Poenaru (Subaru Impreza), Marco Tempestini / Toni Avram (Ford Fiesta R5), Vlad Cosma / Diana Hațegan (Suzuki Swift) și Florin Tincescu / Sergiu Itu (Peugeot 208 R2).

"A fost o pauză lungă, la nivel intern, dar suntem pregătiți să facem spectacol pe probe și vrem ca fiecare echipaj să înceapă cât mai bine acest sezon și să obțină prima victorie", a spus Marco Tempestini.

"Pentru mine începe sezonul cu numărul 22, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Voi lua startul împreună cu Carmen și ne dorim să facem un rezultat bun. Ținând cont de mașinile și piloții prezenți la start, va trebui să găsim mixul corect între a fi cât putem de rapizi, dar și să ajungem la sosire, ceea ce presupune să fim foarte atenți.

Nu va fi un raliu ușor, mai ales că vremea, așa cum ne-am obișnuit, poate fi extrem de capricioasă. Avem o serie de parteneri puternici care s-au implicat alături de noi, suntem parte dintr-o echipă puternică, cu aspirații la primul loc, deci va trebui să muncim mult pentru a reuși un rezultat bun", a declarat fostul campion naţional clujean Bogdan Marişca.

Cele cinci echipaje au plecat spre Brașov, iar raliul propriu-zis a avut loc vineri şi sâmbătă. Vineri, 27 martie, au fost programate trei probe speciale, ultima fiind Brașov Rally Show, pe străzile din centrul orașului. Sâmbătă, 28 martie, a fost ziua cea mai lungă a raliului cu restul de șase probe speciale, sosirea fiind programată în jurul orei 18:15. Ediția din 2015 are o lungime de 342 km, dintre care 130 km împărțiți în 9 probe speciale

 

Etichete
Comenteaza