Naționala de handbal feminin a plecat spre Rusia. Ambros Martin: Trebuie să ne folosim mintea ca să învingem

Naționala de handbal feminin a plecat spre Rusia. Ambros Martin: Trebuie să ne folosim mintea ca să învingem
| Foto: foto facebook.com/FRH-Federația-Română-de-Handbal-Official

Fetele din echipa națională au făcut deplasarea la Togliati, unde va avea loc al treilea meci din preliminariile CE 2018. Returul va avea loc la Cluj-Napoca.

Selecționerul spaniol a lăudat adversarele și crede că România trebuie să facă ceva special pentru a se impune în Rusia. ”Din punct de vedere fizic, ele sunt extraordinare. Sunt foarte înalte, foarte puternice, au şi viteză. Trebuie să ne folosim mintea mai mult, pentru că nu am avut timp să pregătim aşa cum trebuia acest meci. De aceea trebuie să ne folosim mintea, pentru a face faţă împotriva unei asemena echipe. Poate că trebuie să facem ceva mai ciudat în apărare ca să le surprindem”, a declarat Ambros Martin pentru Telekom Sport.

România se află pe primul loc în Grupa 4 de calificare pentru CE 2018. Echipa națională are 4 puncte, după victoriile cu Austria și Portugalia. “Tricolorele” sunt urmate de Rusia, cu 2 puncte, iar dubla cu echipa antrenată de Trefilov este decisivă pentru calificare. Fetele pregătite de Ambros Martin vor juca în 21 martie, de la ora 17:30, la Togliati, iar returul va fi în 25 martie, de la ora 18:30, la Cluj-Napoca. Ambele partide vor fi transmise de TVR.

Comenteaza