Naționala de tineret defilează în preliminarii. Mijlocașul Craiovei, Mihăilă, a făcut show cu Finlanda

Naționala de tineret defilează în preliminarii. Mijlocașul Craiovei, Mihăilă, a făcut show cu Finlanda
| Foto: prosport.ro

Trupa pregătită de Mirel Rădoi s-a impus în fața selecționatei scandinave, scor 4-1, iar jucătorul de bandă stângă a înscris toate cele patru goluri ale “tricolorilor mici”.

Partida de Voluntari a început cum nu se poate mai prost pentru români, care au încasat un gol, încă din minutul trei. Totuși, tabela nu a rămas neschimbată pentru mult timp, deoarece a ieșit la rampă Valentin Mihăilă. Mijlocașul celor de la CS U Craiova a restabilit egalitatea, cu un șut superb din afara careului. Tot jucătorul din banda stângă s-a remarcat în minutul 16, când a pătruns în careu și a înscris cu un șut la colțul lung.

După cel de-al goilea gol, România nu a mai avut emoții și a dominat clar partida. Oaspeții au ieșit cu greu din propria jumătate, iar Vlad a fost mai mult spectator la meci. În prelungirile primei părți, Ganea a centrat excelent în careu, iar la finalizare s-a aflat același Mihăilă, care a reușit tripla.

În actul secund, “tricolorii” au mai redus din turație, fiind mulțumiți cu rezultatul înregistrat pe tabelă. Selecționerul Mirel Rădoi a profitat de ocazie și a încercat mai mulți jucători de pe bancă. Spre finalul jocului, Mihăilă a recidivat și a reușit să îl învingă pe portarul francez pentru a patra oară, stabilind și scorul final, 4-1 pentru România.

Echipe de start:

România U21: Vlad – Rațiu, Chindriș, Pașcanu (Ciubotariu ‘83), Boboc (Boboc ‘32) – Ciobanu, Oaidă, Moruțan (Olaru ‘64) – Man (Merloi ‘65), G. Ganea (Petre ‘64), Mihăilă

Finlanda U21: Jaaskelainen – Halme, Pikkarainen, Sundman – Virtanen (Hyvarinen ‘44), Lingman (Oksanen ‘65), Kairinen (Vertainen ‘73), Valakari, Assehnoun (Banza ‘65) – Soisalo (Ylatupa ‘74), Kallman

Pentru naționala de tineret urmează o deplasare în Irlanda de Nord. Partida e progamată marți, 19 noiembrie, de la ora 19:00. 

Comenteaza