Naționala feminină de tenis și-a aflat următorul adversar din Billie Jean King Cup. România va aborda duelul cu un nou căpitan-nejucător

Naționala feminină de tenis și-a aflat următorul adversar din Billie Jean King Cup. România va aborda duelul cu un nou căpitan-nejucător
| Foto: facebook.com/romaniafedcup

Selecționata feminină de tenis se va lupta în primăvara anului viitor în barajul competiției, iar Monica Niculescu a fost înlocuită de la cârma echipei.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Tragerea la sorți a partidelor din Calificările Billie Jean King Cup 2022, care a avut loc azi, la Praga, a stabilit că Echipa națională de senioare a României va juca împotriva Poloniei. Meciul va avea loc în 15 și 16 Aprilie 2022, în deplasare.

Echipa care va câștiga această partidă se va califica la Finalele Billie Jean King Cup din 2022.

Pentru meciul cu Polonia, căpitan-nejucător va fi antrenorul Daniel Dobre, Director Tehnic al FRT, care preia această onoare de la Monica Niculescu, cea care va continua să joace pentru echipa României.

Federația Română de Tenis îi mulțumește Monicăi Niculescu pentru totala ei implicare și pentru pasiunea de care a dat dovadă, și îi transmite mult succes antrenorului Daniel Dobre”, a transmis Federația Română de Tenis.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza