Video Foto Naționala olimpică a ajuns în Japonia. Primele imagini cu “tricolorii” în Tokyo

Selecționata pregătită de Mirel Rădoi a ajuns în Japonia, unde va evolua în turneul olimpic de fotbal, pentru prima dată în ultimii 57 de ani.

După un zbor ce a durat mai bine de 13 ore, naționala olimpică a ajuns la Tokyo. “Tricolorii” au petrecut alte 4 ore cu procedurile de intrare în țară și apoi au pornit spre cantonamentul de la Kashima.

Pentru selecționata pregătită de Mirel Rădoi urmează cinci zile de antrenament, iar în 22 iulie, de la ora 14:00, România va juca din nou la Olimpiadă, după o pauză de 57 de ani. Adversarii “tricolorilor” în grupă sunt Honduras, Coreea de Sud și Noua Zeelandă.

Lotul României U23:

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Florin Ștefan (liber);

MIJLOCAȘI: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia), Antonio Sefer (Rapid București), Ronaldo Deaconu (Gaz Metan)

ATACANȚI: George Ganea (Farul Constanța), Andrei Sîntean (Hermannstadt)

Programul naționalei olimpice:

Honduras – România, 22 iulie, ora 14:00

România - Coreea de Sud, 25 iulie, ora 14:00

România - Noua Zeelandă, 28 iulie, ora 11:30

Comenteaza