Naționala României, felicitată de Emil Boc după calificarea la EURO 2024: "Jos pălăria!"

Naționala României, felicitată de Emil Boc după calificarea la EURO 2024: "Jos pălăria!"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul municipiului Cluj-Napoca a ținut să le transmită un mesaj "tricolorilor", care au obținut biletele pentru turneul final din Germania.

Cunoscut ca un iubitor al sportului, Emil Boc nu a trecut cu vederea victoria României în fața Israelului, scor 2-1, succes ce a fost sinonim cu obținerea calificării la EURO 2024. Primarul le-a transmis felicitările sale "tricolorilor", însă a avut și un avrertisment pentru echipa națională.

"Jos pălăria! Vreau să admir și să felicit echipa României! Echipa a încheiat în stil de mare campioană. Învingi adversarul direct și cu asta dai lovitura. Dacă am fi stat doar la jocul rezultatelor nu aș fi fost mulțumit. Bravo băieților!

Uităm toate neîmplinirile de pe parcursul calificării pentru că până la urmă s-au ținut de cuvânt și ne-au adus calificarea. Greul de abia acum începe, să nu credem că ne așteaptă vremuri ușoare.

Să nu pățească ce au pățit cei de la rugby. Doamne ferește! Mai este un meci pentru apărarea blazonului. Dar faptul că au învins adversarul direct arată că au forță și putem fi mândri de ei. Bravo băieți, felicitări!", e mesajul transmis de primar la ZIUA Live.

Comenteaza