Naționala U21 revine la Cluj. ”Am ales să venim din nou pentru a le mulțumi oamenilor pentru suportul din meciul cu Țara Galilor”

Naționala U21 revine la Cluj. ”Am ales să venim din nou pentru a le mulțumi oamenilor pentru suportul din meciul cu Țara Galilor”
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Echipa de tineret a României va juca în Gruia, ultimul meci al anului, împotriva unei echipe calificate, la rândul ei, la Campionatul European.

După o campanie de calificare încheiată triumfal, echipa lui Mirel Rădoi începe pregătirea pentru Euro 2019. “Micii tricolori” au revenit la Cluj pentru a juca împotriva Belgiei, formație cu care se pot întâlni și la turneul final din Italia și San Marino. Deși mai mulți titulari din calificări au fost convocați la echipa mare, Rădoi e optimist.

Selecționerul Naționalei U21 s-a declarat încântat de oportunitatea de a juca împotriva unui asemenea adversar. “Mă bucur că am reușit să parafăm acest amical cu o echipă calificată ca și noi la Euro. Voi profita de acest test pentru a încerca lucruri noi. Am ales să venim din nou la Cluj pentru a le mulțumi oamenilor pentru suportul din meciul cu Țara Galilor, dar și pentru că starea gazonului este una foarte bună”, a spus Rădoi.

Căpitanul echipei, Ionuț Radu, își dorește concentrare din partea colegilor săi, chiar dacă meciul este unul amical. “Pentru noi fiecare meci este important, indiferent dacă este oficial sau amical. Îmi doresc să încheiem anul cu o victorie în fața publicului clujean, care ne-a susținut foarte mult în partida cu Țara Galilor din preliminariile pentru Euro”, a precizat portarul de la Genoa.

Meciul dintre România U21 și Belgia U21 se va disputa joi, 15 noiembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Comenteaza