Neagoe, discurs dur după eșecul cu Petrolul: "Ne-am prezentat rușinos. Nici dacă vii de la cârciumă nu ai cum să faci asemenea prostii"

Neagoe, discurs dur după eșecul cu Petrolul: "Ne-am prezentat rușinos. Nici dacă vii de la cârciumă nu ai cum să faci asemenea prostii"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a fost vizibil deranjat de felul în care elevii săi au evoluat în partida de la Ploiești.

"Șepcile roșii" au pierdut cu 2-0 pe terenul Petrolului, într-un meci în care echipa clujeană a dezamăgit din punct de vedere ofensiv. Mai mult, nici defensiva nu a fost una sigură, iar Eugen Neagoe a avut un discurs dur la finalul joculiu, în care a anunțat schimbări în pauza de iarnă.

"Ne-am prezentat rușinos, chiar rușinos. Nu-mi imaginam că ne putem prezenta atât de penibil. Nici dacă vii de la cârciumă, de la club, nu ai cum să faci asemenea prostii. Ăsta e fotbalul.

E bine că s-a întâmplat acum. Va veni vacanța, avem timp să punem la punct anumite lucruri. Nu vreau să spun mai multe, dar veți vedea, cu siguranță vom lua măsuri. E greu să ne prezentăm de maniera asta și să avem pretenții.

Au fost momente penibile, momente în care mi-a fost rușine de ce văd. Când nu poți nici să degajezi, ce mai poți să zici? Lucrăm fazele fixe, toți știau ce trebuie să facă, dar dacă nu putem să ne marcăm omul și dă pe lângă noi ce mai putem facem?", a spus Neagoe, potrivit Digisport.

Comenteaza