Neagoe, furios pe arbitrajul din derby: "Chiar așa fraieri suntem cu toții?"

Neagoe, furios pe arbitrajul din derby: "Chiar așa fraieri suntem cu toții?"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a criticat maniera de arbitaj a centralului Radu Petrescu.

CFR Cluj a câștigat derby-ul orașului cu 2-1, toate golurile fiind înscrise din lovituri de la 11 m. La finalul partidei, Eugen Neagoe a fost vizibil deranjat de modul în care centralul Radu Petrescu a condus jocul. Tehnicianul consideră că cel de-al doilea penalty primit de "feroviari" nu este corect acordat, iar Emmanuel Yeboah ar fi meritat un cartonaș roșu după un fault asupra lui Fulop.

"Ei au o echipă valoroasă, un antrenor bun, un președinte valoros, dar dacă este o fază clară, despre ce vorbim? Ne întoarcem în 1985 când mințeam poporul cu televizorul. Dacă la golul doi a fost penalty și la Yeboah nu a fost roșu, merităm unde suntem, să jucăm cu Gibraltar. Avem VAR și nu verificăm la golul doi.

Sunt cea mai bună echipă, tot respectul. Dar oamenii care sunt puși să facă dreptatea, să o facă, nu să ne ia la mișto. Nu am reușit să blocăm când vin momente ca acesta. La golul doi nu a intervenit VAR. La Yeboah nu a intervenit, ați văzut piciorul lui Fulop. Chiar așa fraieri suntem cu toții?

Sunt supărat că nu îmi place să pierd. CFR putea să mă bată cu 4-0, dar nu de maniera asta. Nu așa. Dar de ce se întâmplă doar împotriva noastră? Spuneți-mi, că mă las, mă duc. Oamenii care sunt puși să facă dreptatea, să o facă, Ce pot să le spun acum (n.r jucătorilor). CFR nu ne-a pus mari probleme.

Au avut două momente fixe. Au fost mai puternici și s-au aruncat acolo la penalty. Meciul trebuia să se termine 1-1. Probabil reușeam mai mult. Jucătorii, i-am felicitat. Ăștia suntem, trebuie să ne ridicăm", a spus Neagoe, potrivit Digisport.

Comenteaza