Neagoe invocă greșeli de arbitraj la golul lui Omrani: ”Sunt foarte supărat”. Petrescu: ”S-a văzut clar că e gol”

Neagoe invocă greșeli de arbitraj la golul lui Omrani: ”Sunt foarte supărat”. Petrescu: ”S-a văzut clar că e gol”
Antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a criticat arbitrajul după înfrângerea suferită pe terenul lui CFR Cluj. Acesta s-a legat în mod special de faza primului gol, înscris de Billel Omrani: ”Sunt foarte supărat”. Dan Petrescu e convins, însă, că reușita fotbalistului francez a fost valabilă.

După mai bine de jumătate de oră, în care niciuna dintre formații nu și-a creat ocazii importante, CFR Cluj a deschis scorul prin Billel Omrani. Atacantul francez a șutat din apropiere, mingea a fost reținută de Niczuly, iar acesta ar fi trecut cu balonul de linia porții.

"Sunt foarte supărat că am pierdut. Nu cred că am făcut un joc rău, în multe momente chiar a fost echilibrat. Din păcate, a venit acea fază. Dacă ați văzut vreo ocazie a lor înainte de acea fază, puteți să-mi spuneți, că poate n-am văzut eu bine jocul. Tușierul, care săracul s-a speriat, nu știa ce să facă. Dar acesta e fotbalul, iar greșelile arbitrilor fac parte din el.

Așa cum etapa trecută s-a greșit în devafoarea noastră, clar, și am pierdut două puncte, se poate întâmpla în continuare. Acum, cu tot respectul pentru CFR și Dan Petrescu, echipele mari sunt și puțin împinse. Așa se va întâmpla și etapa viitoare, când vom juca cu Dinamo, și o să vedeți că am avut dreptate", a declarat antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe.

Dan Petrescu e convins, însă, că golul lui Omrani a fost perfect valabil. "Bursucul" a spus că s-a uitat pe reluări.

Petrescu: "S-a văzut clar că e gol. Nu are ce să mai fie. Dacă și domnul Crăciunescu, care se pricepe cel mai bine, a declarat că a fost gol. Din păcate, nu avem proba video sau nu avem o cameră pe linie, că se vedea clar că e mingea în poartă și toată lumea tăcea din gură. Eu m-am uitat pe reluare și am văzut foarte bine. A fost gol, clar", a spus tehnicianul lui CFR Cluj.

CFR Cluj a învins-o cu 2-0 pe Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, pe arena din Gruia, în etapa a 19-a din Liga 1. Golurile ardelenilor au fost înscrise de Billel Omrani și Andrei Mureșan. "Ceferiștii" ocupă locul 1 în campionat, cu 43 puncte. Sepsi este pe 12, cu doar 12 puncte.

Comenteaza