Neagoe, mulțumit de joc, dar deranjat de rezultatul cu FC Argeș: "Trebuia să câștigăm fără doar și poate"

Neagoe, mulțumit de joc, dar deranjat de rezultatul cu FC Argeș: "Trebuia să câștigăm fără doar și poate"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj aștepta o victorie din partea elevilor săi și a anunțat obiectivul pentru meciurile rămase până la finalul anului.

"Studenții" au obținut doar o remiză contra celor de la FC Argeș, scor 1-1, la capătul unui meci pe care l-au dominat. Eugen Neagoe și-a felicitat elevii la finalul partidei, dar își dorea să obțină toate punctele puse în joc.

"I-am felicitat pe jucători pentru atitudine, pentru jocul pe care l-am făcut în această seară. Cred că ne-am dominat adversarul în totalitate. Nu ne-au pus probleme, chiar dacă în prima repriză au avut o posesie.

Am dominat copios acest joc, trebuia să câștigăm fără doar și poate. Am avut de toate, mai puțin goluri, am marcat doar o dată. Țin să le mulțumesc suporterilor, pentru că au fost alături de noi, au crezut până la final. Oricum ei apreciază tot ce facem pe teren.

Când jucăm de maniera asta nu e nimic de reproșat. Mi-aș dori 9 puncte din meciurile rămase, rămâne de văzut dacă o să reușim. Ați văzut atitudinea și dorința pe care am avut-o", a spus Neagoe la finalul partidei, conform Digisport.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj ocupă locul al 13-lea în Superligă, cu 18 puncte acumulate în 18 etape.

Comenteaza