Neagoe se plânge din nou de suprafața de joc de pe Cluj Arena: "Avem un oraș de 5 stele și un gazon de -4 stele"

Neagoe se plânge din nou de suprafața de joc de pe Cluj Arena: "Avem un oraș de 5 stele și un gazon de -4 stele"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj e dezamăgit de modul în care e gestionat terenul pe care evoluează elevii săi în meciurile oficiale.

După ce a vorbit despre starea gazonului și la finalul meciului cu Rapid, Eugen Neagoe s-a plâns din nou de suprafața de joc de pe Cluj Arena. Cu două zile înaintea meciului cu UTA, starea suprafeței de joc îl nemulțumește pe tehnician.

"Avem un oraș de 5 stele, un stadion de 5 stele și un gazon de -4 stele. S-a văzut cum a arătat la jocul contra Rapidului. Cred că e cel mai prost gazon din țară, la concurență cu cel de la Arad.

Suntem la două zile după joc și nici până acum nimeni nu a intrat pe gazon să îl îndrepte. Aici nu am văzut din august pe nimeni preocupat să rezolvăm ceva cu gazonul. Este păcat pentru că și adversarii ne întreabă dacă nu putem face ceva cu acest gazon. Este rușinos!

Încerc să îi fac pe băieți să treacă peste această problemă. Jucând acasă încerci să construiești, să ajungi repede la poarta adversă, dar este destul de greu. Este un efort fantastic pe acest teren", a explicat Neagoe înaintea jocului cu UTA.

Comenteaza