Nebunia de la Giurgiu. Astra – “U” 1-1 REZUMAT VIDEO

Nebunia de la Giurgiu. Astra – “U” 1-1 REZUMAT VIDEO
“Șepcile roșii” au avut doi oameni în plus pe finalul meciului, dar s-au întors doar cu un punct din fieful Astrei.

Patru bare (două de echipă), un penalty ratat și două eliminări în tabăra Astrei a oferit meciul de la Giurgiu, unul din care "studenții" au smuls doar o remiză. "U" Cluj e pe locul 13, cu 14 puncte, iar sâmbătă o așteaptă "finala" cu Oțelul Galați, echipă neînvinsă de patru etape.

Gravenberch a zguduit transversala cu un șut din marginea careului, într-o primă repriză controlată de elevii lui Ogăraru, dar din care au lipsit golurile (28). În replică, Astra a deschis scorul la zece minute de la reluare. Panagopoulos a respins în lateral șutul lui Budescu, iar Bukari a înscris din apropiere. "Șepcile roșii" n-au acuzat șocul primirii golului și au atacat în valuri. Cristocea a scăpat singur cu Lung Jr. și l-a luat la țintă, apoi tot el a pătruns în careu, fiind faultat de portarul Astrei. Colțescu a arătat punctul cu var, Lemnaru a luat mingea și a restabilit egalitatea (67). "U" a forțat desprinderea și a primit un nou penalty, de această dată după o intrare neglijentă a lui Pliatsikas la Mengolo. Oaspeții au schimbat executantul, Mușat a ales același colț, dar a trimis în bară (75).

Finalul a fost de infarct. De Amorim a văzut al doilea galben (77), misiunea Universității părea ceva mai ușoară, dar lucrurile au stat tocmai invers! Bukari a pătruns în forță, a șutat în transversală, mingea a ricoșat pe linia porții, iar clujenii au îndepărtat pericolul (85). Apoi, ex-"U"-istul Florescu a intrat tare la Ceppelini și a văzut direct "roșu", însă tot nu a fost suficient pentru "studenți". Din contră, în ultimul minut Alibec ar fi putut să înscrie, dar bara s-a opus pentru a patra și ultima dată în meci!

S-a încheiat 1-1 și Universitatea rămâne fără victorie în Liga I din etapa a zecea. Sâmbătă, pe Cluj Arena, vine Oțelul Galați, surpriza plăcută a ultimelor patru runde.

Acuzele lui Florescu

Crescut de "U" Cluj, George Florescu a fost eliminat ușor, crede el, în partida împotriva fostei sale echipe. "Uitați, oameni buni, pentru ce se primește cartonaș roșu direct, în campionatul României! Domnule Colțescu, sper măcar să vă cereți scuze public, deși scuzele dvs. nu mă ajută nici pe mine să mi se reducă suspendarea și nici echipa mea să câștige cele 3 puncte! Nu vreau să acuz pe nimeni de "viciere de rezultat", ci vreau puțin "fair play" și demnitate din partea dvs! Până la urmă, greșelile fac parte din joc, dar trebuie să avem puterea să le recunoaștem!", a scris acesta, după meci, pe o rețea de socializare, atașând o captură video cu intrarea sa la Ceppelini.

Gravenberch s-a accidentat

Omul care a semnat cea mai mare ocazie a primei reprize pentru "U", Danzell Gravenberch, s-a accidentat în minutul 45 al meciului de la Giurgiu, iar Ogăraru l-a înlocuit cu uruguayanul Ceppelini. Olandezul ar putea rata partida din etapa viitoare, cu Oțelul. "U" Cluj l-a pierdut și pe goalkeeper-ul Veselovsky, care a suferit zilele trecute o operație la menisc și va lipsi de pe teren o lună.

 

Astra Giurgiu - "U" Cluj 1-1 (0-0)


Au marcat: Bukari (55) / Lemnaru (67, pen)

Astra Giurgiu: Lung Jr. - Pliatsikas (80, Rus), Yousseff, Oros, Morais - Florescu, Laban - Enache, Budescu (74, Alibec), De Amorim - Bukari (88, Yahaya)
Antrenor: Oleg Protasov

"U" Cluj: Panagopoulos - Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat - Costin, Cristocea - Mengolo, Stojanovic (87, Morar), Gravenberch (44, Ceppelini) - Lemnaru
Antrenor: George Ogăraru

Cartonașe galben: De Amorim (57), Lung Jr. (66) / Ceppelini (45), Ciupe (46), Mengolo (69), Costin (81)

Cartonașe roșii: De Amorim (77), Florescu (86)

Stadion: "Marin Anastasovici"

Spectatori: 1.000

Arbitru: S. Colțescu (Craiova) ; Asistenți: M. Orbuleț (București), D. Iliescu (Craiova)


 

Comenteaza