CFR Cluj a anunţat că Marius Şumudică rămâne, dar negociază cu Dan Petrescu

CFR Cluj a anunţat că Marius Şumudică rămâne, dar negociază cu Dan Petrescu
| Foto: Sport Pictures

Conducerea campioanei a anunțat oficial, prin intermediul unui comunicat, că Marius Șumudică va rămâne pe banca celor de la CFR Cluj. Totuşi, acesta ar putea fi, în cele din urmă, înlocuit cu Dan Petrescu.

Despărțirea dintre Marius Șumudică și CFR Cluj pare a fi doar o chestiune de timp, scrie GSP.ro. Sub comanda lui Șumudică, campioana stă foarte bine în Liga 1, având 6 victorii în 6 etape, dar a ratat marele vis în Europa: accederea în grupele Ligii Campionilor.

Șefii clubului negociază cu Dan Petrescu, omul care a ”construit” echipa care domină campionatul din România și care a câștigat trei titluri cu gruparea ardeleană, în 2018, 2019 și 2020, potrivit surselor GSP.ro. „Bursucul” este liber de contract din februarie, atunci când s-a despărțit de Kayserispor, echipa turcă fiind singura pe care Petrescu a antrenat-o după ultima despărțire de CFR, din noiembrie 2020. Discuțiile dintre cele două părți ar fi într-un stadiu avansat, iar Marius Șumudică ar putea fi înlocuit chiar după returul cu Steaua Roșie Belgrad.

Zvonurile cum că antrenorul, fost campion cu Astra în 2016, ar putea fi înlocuit au început după înfrângerea la scor de la Belgrad, 4-0. La finalul meciului cu FC Argeș, câștigat cu 1-0, Marius Șumudică a vorbit din nou despre ședința pe care a avut-o cu jucătorii și conducerea în această săptămână, după eșecul rușinos de la Belgrad.

"Am avut o discuție cu jucătorii, cu conducerea, am pus batista pe țambal și ați văzut azi atitudinea jucătorilor. Cred că asta e cel mai important și ăsta e răspunsul din partea lor. N-am decât să-mi dau șapca jos din cap și să-i felicit. Ambele meciuri sunt importante, eu voi trata meciurile la victorie. Avem de luat o revanșă. Nu mi-a căzut bine acel rezultat, cu toate că a fost în urma unor greșeli personale. Jucătorii sunt dispuși să spele acele rușine”, a spus Șumudică.

Comenteaza