Negoiţă: "Mi-e teamă de arbitraj la meciul cu CFR"

Negoiţă:
CFR şi Dinamo se întâlnesc sâmbătă, în Gruia, dar "meciul" a început deja, cel puţin la nivel declarativ.

Eliminată de CFR din Cupa României la finalul anului trecut, după un meci cu scântei şi cu decizii controversate ale arbtirilor, Dinamo vrea să-şi ia revanşa în derby-ul de sâmbătă. Ionuţ Negoiţă îşi motivează financiar fotbaliştii, dar pune presiune şi pe arbitri. "Am temerile mele când aud de CFR Cluj", a spus patronul lui Dinamo.

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, CFR şi Dinamo se luptau pentru un loc în semifinalele Cupei României. Meciul, care s-a jucat la Cluj, a fost plin de evenimente, iar arbitrul Sebastian Colţescu a acordat două cartonaşe roşii dinamoviştilor, Boubacar şi Nica fiind eliminaţi în timpul partidei. Chiar şi aşa, Dinamo a deschis scorul prin Alexe, dar clujenii au egalat prin Bastos şi s-au impus în prelungirile partidei după golul înscris de Gabi Mureşan. Eliminarea din Cupă le-a căzut cât se poate de prost "câinilor", iar conducerea clubului l-a pus la zid pe centralul Sebastian Colţescu. "A fost o mizerie de arbitraj, o strategie pentru că şi-au dat seama că nu pot să ne bată pe teren. A fost spectacol, un circ , Colţescu merită felicitat pentru că a fost al 12-lea jucător al CFR-ului", a răbufnit la acea vreme Ionuţ Negoiţă, ajuns între timp acţionar majoritar.
Dinamoviştii au solicitat şi o lovitură de la 11 metri, după un fault a lui Piccolo asupra lui Grigore, la scorul de 1-1. "Am avut şi penalty, ce mai trebuia să se întâmple să ne lase în pace acest arbitru?", a adăugat Negoiţă. Înaintea meciului din Cupă, conducerea CFR-ului a contestat vehement delegarea lui Sebastian Colţescu, preşedintele Iuliu Mureşan atacându-l virulent pe arbitrul din Craiova. Sâmbătă, cele două echipe îşi dau întâlnire tot în Gruia, iar Negoiţă nu a uitat de episodul din Cupa României. "Am temerile mele când vine vorba de CFR Cluj şi de arbitraje. Spun asta mai ales după ce s-a întâmplat la acel meci", a spus finanţatorul din "Ştefan cel Mare". Dinamo traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, învingând-o în ultima etapă pe Astra, cu 1-0, după un joc pe care l-a dominat în totalitate. Jucătorii sunt plătiţi la zi, nu mai există întârzieri, iar conducerea le-a transmis că vor avea şi prime de joc speciale la meciul cu CFR. Fiecare titular va încasa 5.000 de euro în eventualitatea unui success la Cluj, în timp ce rezervele vor primi jumătate.

Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în transmisiune directă pe Digi Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

 

 

Etichete
Comenteaza