Neil Lennon avertizează înaintea jocului cu CFR: “Nu suntem aici să facem favoruri, suntem profesioniști”

Neil Lennon avertizează înaintea jocului cu CFR: “Nu suntem aici să facem favoruri, suntem profesioniști”

Tehnicianul scoțienilor susține că echipa sa a venit la Cluj fără presiune, însă nu se va da la o parte din fața campioanei României.

Celtic s-a întors la Cluj-Napoca, pe stadionul pe care a remizat în preliminariilor Ligii Campionilor. De data aceata, partida din Gruia nu are nicio miză pentru scoțieni, care sunt deja calificați în faza eliminatorie a Europa League. Totuși, tehnicianul campioanei Scoției susține că echipa sa nu se va da la o parte în jocul cu CFR.

“Avem o echipă puternică, vin Dembele, Sinclair. Am venit aici să fim competitivi și să câștigăm. Trebuie să ne respectăm adversarul, am fost la înâlțime până atunci. Noi nu avem presiune și asta ne face un adversar periculos pentru toată lumea. Nu suntem aici să facem favoruri, suntem profesioniști”, a declarat Neil Lennon.

“Aștept să intru în teren, am fost accidentat în ultimele săptămâni. Campania noastră a fost foarte bună și ne dorim să câștigăm mâine. Fiecare meci e important pentru noi, chiar dacă suntem deja calificați. Atât antrenorul, cât și echipa își doresc victoria. Va fi un joc frumos, este important pentru cei care vor juca mâine. Cred că nu se poate vorbi de răzbunare, am câștigat și meciul trecut. Ei ne-au luat șansa de a juca în Liga Campionilor, însă mâine vom juca la victorie”, a spus și fundașul Boli Bolingoli.

Comenteaza