Nelu Varga, discurs dur după eroarea de arbitraj de la Sfântu Gheorghe: "Suntem luați de proști"

Nelu Varga, discurs dur după eroarea de arbitraj de la Sfântu Gheorghe: "Suntem luați de proști"
| Foto: captura video

Patronul CFR-ului e profund afectat de cele întâmplate în meciul dintre echipa sa și cei la Sepsi OSK, câștigat de covăsneni cu un gol marcat neregulamentar.

După ce președintele CCA, Kyros Vassaras, și-a prezentat scuzele față de "feroviarii" în urma vizionării reluărilor, Nelu Varga a reacționat. Patronul formației din Gruia a vorbit în termeni duri despre modul în care echipa sa a fost arbitrată, însă a garantat că va continua să investească.

"Îmi este lehamite. Vă rog să scrieți despărțit: “LE-HA-MI-TE”. Ce aș mai putea eu să comentez când a văzut toată lumea? Un singur lucru nu înțeleg. Dacă era o fază foarte complicată, foarte grea, așa puteam să pricep.

Dar să stai 5 minute să analizezi un offside clar, acolo la Rondon, iar după aceea să dai gol valabil, credeți-mă, nici nu mai știu ce să spun. Suntem luați de proști, nu vreau să mai comentez, nu vreau să mai intru în polemici.

O să ne facem echipă și o să ne luptăm cu toată lumea că să câștigăm titlul de campion. Același arbitru îi anulează un gol valabil lui Bîrligea, la Iași, același arbitru din camera VAR vede un offside clar la Rondon și totuși se dă gol valabil pentru Sepsi.

Gol din care noi pierdem 3 puncte. Faceți și dumneavoastră comparațiile, este un tur de campionat în care ne-am lovit de probleme de arbitraj aproape la fiecare etapă. Nu vreau să mă gândesc la absolut nimic altceva, vă las pe voi să comentați, lucrurile sunt extrem de clare.

Nu este prima oară când în acest campionat suntem defavorizați și nu mai înțeleg pentru ce este VAR-ul. Dacă nici cu linii trase nu vezi un offside clar la Rondon, apoi ce să mai comentez? Faceți analizele pe care le doriți, eu voi continua să investesc în CFR Cluj.

Le urez sănătate tuturor, dar e păcat de munca acestor băieți care, iată, rămân fără niște puncte pe care le-ar fi meritat. Sincer, nu știu ce sa mai zic, nu mai înțeleg nimic din ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc", a spus patronul CFR-ului pentru Fanatik.

Comenteaza