Nelu Varga, infuzie uriașă de capital în conturile echipei sale: "Vreau ca CFR Cluj să fie un club sănătos"

Nelu Varga, infuzie uriașă de capital în conturile echipei sale: "Vreau ca CFR Cluj să fie un club sănătos"
| Foto: captura video

Patronul formației din Gruia a anunțat că va investi o sumă importantă până la finalul anului.

CFR Cluj se pregătește pentru duelul de pe teren propriu cu FCSB, unul ce se poate dovedi a fi important în lupta pentru titlu. Chiar înainte de meci, Nelu Varga a anunțat că e pregătit să vireze o sumă uriașă în conturile sale în cele ale clubului.

Patronul "feroviarilor" susține că își dorește ca echipa să fie cu salariile la zi și va investi încă 2,5 milioane de euro până la 31 decembrie 2023.

"Până la 31 decembrie voi mai face o infuzie din contul meu personal de 2,5 milioane de euro în club. Avem nevoie să fim cu toate datoriile la zi, cu toate salariile. Știți povestea, suntem monitorizați.

Vreau ca CFR Cluj să fie un club sănătos, puternic, curat și să atacăm în forță titlul după un mercato reușit cu multe transferuri. Ne dorim titlul și sunt convins că putem să-l câștigăm.

Din nou voi băga o suma importantă de bani din buzunarul meu, dar o fac cu mare plăcere. Iubesc acest club, iubesc fanii lui CFR Cluj și voi fi în continuare mult timp de-acum încolo în spatele lui CFR Cluj.

Bineînțeles, nu sunt bani puțini, mai ales în această perioadă, dar nu-i problemă. Am forța necesară să susțin CFR-ul. Am forța necesară să duc acest club înapoi la performanță, adică la locul 1.

Vreau să fim la virgulă cu tot până la 31 decembrie. E adevărat, nu sunt puțin bani, 2,5 milioane de euro, dar trebuie să asigurăm o stabilitate și o liniște financiară acestui club care va face în continuare multe performanțe pentru fanii CFR-ului", a spus Varga pentru Fanatik.

Comenteaza