Nelu Varga, întâlnire cu jucătorii CFR-ului. Mesajul patronului: “Suntem singuri împotriva tuturor!”

Nelu Varga, întâlnire cu jucătorii CFR-ului. Mesajul patronului: “Suntem singuri împotriva tuturor!”
| Foto: gsp.ro

Pentru prima dată în ultimii trei ani, patronul campioanei, Ioan Varga, a decis să aibă o discuție cu fotbaliștii din lotul condus de Dan Petrescu.

În general o prezență discretă, care apare doar la petrecerea de final de an, Varga a avut o discuție cu jucătorii CFR-ului. Teama de a pierde titlul și o calificare în preliminariile Ligii Campionilor l-au împins pe patron să vorbească acum cu jucătorii campioanei.

Înaintea jocului cu Gaz Metan Mediaș, Varga le-a explicat jucătorilor că există jocuri de culise în defavoarea “feroviarilor”. În plus, patronul CFR-ului i-a rugat pe fotbaliști să nu mai dezvăluie presei problemele din interiorul clubului.

“Trebuie să luptăm mai mult ca niciodată pentru acest titlu. Suntem singuri împotriva tuturor! Am semnale din toate mediile că nimeni nu ne mai vrea campioni, că s-au săturat să tot câștigăm noi titlul, așa că trebuie să strângem rândurile, să fim uniți.

Să nu ne mai spălăm rufele prin presă, să nu mai dăm informații despre restanțe sau alte probleme financiare. Să le rezolvăm aici, între noi, nu prin ziare”, a fost mesajul transmis de Nelu Varga, potrivit GSP.

Comenteaza