Neluțu Varga, în topul patronilor din Liga 1. Rezolvă 20 de milioane de euro pe an pentru CFR Cluj

Neluțu Varga, în topul patronilor din Liga 1. Rezolvă 20 de milioane de euro pe an pentru CFR Cluj
| Foto: playsport.ro

Pe lângă Gigi Becali de la FCSB, Mihai Rotaru de la Craiova sa, mai nou, Dan Șucu de la Rapid, în topul celor mai puternici patroni din Liga 1 rămâne, și î 2023, ”enigmaticul” Ioan Varga, omul care nu s-a uitat la bani în ultimii ani și care a reușit să facă din CFR Cluj campioana celor mai recente cinci edițiii de campionat.

Din topul celor mai bogați patroni din Liga 1 face parte și Ioan Varga, despre a cărui avere Digisport scrie că nu există pe piață date concrete.

Pe de altă parte, Florin Prunea a dezvăluit nu demult că Varga ar fi asigurat în fiecare an CFR-ului un buget în valoare de 20 de milioane de euro.

”M-am întâlnit în avion cu Neluțu Varga și am avut șansa să stau lângă dânsul. Dacă știi câți bani a investit omul ăsta la Cluj, îți pui ștreangul de gât. Incredibil! Nu am ok-ul ca să o spun, dar nu pot să cred…

Ca să îți faci o socoteală așa, numai în primul an de insolvență, 18 milioane, banii jos. 8 milioane de euro insolvența, cu 10 milioane de euro bugetul pe primul an. Și după aceea, sigur că au venit încasări, dar mici, 3-4 milioane de euro.

Cu un buget de 20 de milioane de euro în fiecare an, fă o socoteală ce sume se investesc la CFR Cluj”, a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza