Neluțu Varga a făcut lista jucătorilor care vor părăsi CFR

Neluțu Varga a făcut lista jucătorilor care vor părăsi CFR
| Foto: playsport.ro

După Yevhen Konoplyanka, a cărui plecare a fost oficializată miercuri, alți trei fotbaliști își vor rezilia în zilele următoare contractele.

Yevhen Konoplyanka, ucraineanul adus în vara trecută de CFR Cluj care a adunat doar 54 de minute în tricoul „vișiniu”, și-a reziliat deva contractul.

Următorul pe lista neagră a lui Neluțu Varga este Ziv Morgan, anunță Fanatik. Fundașul israelian în vârstă de 23 de ani este împrumutat de CFR Cluj de la Kiryat Shmona până la finalul sezonului. Totuși, patronul din Gruia vrea să-i întrerupă contractul lui Morgan încă din iarnă.

Un alt nume care o va părăsi pe CFR Cluj în această perioadă este Luca Juricic. Atacantul bosniac în vârstă de 27 de ani a semnat în vară cu ardelenii, fiind transferat pentru 200.000 de euro de la Pyunik Erevan. În tricoul „vișiniu”, Juricic a marcat 2 goluri în 17 partide.

Cristi Bălgrădean, fostul portar de la Dinamo și FCSB, este ultimul nume de care Neluțu Varga vrea să se despartă în perioada de mercato din iarnă. În actuala stagiune, fotbalistul de 35 de ani nu a bifat nici măcar o apariție în tricoul „vișiniilor”.

Intrat în ultimele 6 luni de contract la CFR Cluj, Cristi Bălgrădean are un salariu lunar de 11.000 de euro. O sumă extrem de mare, ținând cont de faptul că „Pufi” este abia al treilea portar al echipei lui Andrea Mandorlini.

Înainte ca ardelenii să-i micșoreze salariul la 11.000 de euro lunar în ultimul an de contract, Cristi Bălgrădean câștiga 16.000 de euro lunar în Gruia. „Pufi” mai are contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului, însă Neluțu Varga vrea să scape de portar încă din iarnă. Astfel, Cristi Bălgrădean urmează să o părăsească pe CFR Cluj după trei ani și jumătate.

Comenteaza