Neluțu Varga, promite că se retrage din fotbal: "Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea. Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente"

Neluțu Varga, promite că se retrage din fotbal: "Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea. Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente"

Patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, a dezvăluit pentru ProSport că este la un pas să se retragă din fotbal, după umilinţa servită de arbitraj la meciul cu Rapid.

Mulți oameni din fotbal au reacționat după partida din Giulești, atunci când arbitrul Cătălin Popa a dezavantajat CFR-ul la faza acordării celei de a doua lovituri de la 11 metri. Neluțu Varga a fost la un pas să retragă echipa de pe teren şi chiar ameninţă se retragă din fotbal dacă CFR Cluj va mai fi umilită de arbitri. 

„Eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi și retrage definitiv din fotbal.

Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o amenințare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui.

Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente cu asemena arbitri, eu nu accept să mai fiu furat. În Giulești a fost furt pe față. Am avut gol valabil, iar al doilea 11 metri nu a fost niciodată. Primul 11 este discutabil, dar hai să spunem că acolo s-a dus să se uite la VAR. (...)

Vă spun încă o dată că dacă o să mai am parte de un asemnea arbitraj, atunci la primul meci de acest gen voi retrage echipa de pe teren, iar eu de a doua zi voi ieși direct din fotbal. Nu voi mai accepta să fiu furat pe față și umilit.

Unii poate vor spune că vorbec la supărare sau vorbesc așa… ca să pun presiune. Însă, îi asigur. Mulți nu mă cunosc, iar mie nu îmi place să vorbesc în presă așa pentru imagine sau nu mai știu eu ce…”,  a declarat patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga după meciul cu Rapid din Giuleşti, citat de prosport.ro. 

Comenteaza