Neluțu Varga pregătește demiterea lui Petrescu. Patronul campioanei i-a găsit deja înlocuitor

Neluțu Varga pregătește demiterea lui Petrescu. Patronul campioanei i-a găsit deja înlocuitor
| Foto: facebook.com/cfr1907

Rezultatele dezamăgitoare din ultima perioada i-ar putea fi fatale tehnicianului revenit în Gruia abia la începutul lunii septembrie.

Deși și-a început recent cel de-al treilea mandat la CFR Cluj, Dan Petrescu s-ar putea despărți de campioni mai repede decât se aștepta. Potrivit GSP, eșecul cu Rapid a deteriorat atmosfera din vestiar iar tehnicianul ar putea fi pe picior de plecare.

Cele trei victorii în opt partide obținute de antrenorul în vârstă de 53 de ani nu l-au convins pe patronul Neluțu Varga, care se gândește la demiterea lui Petrescu. În plus, conducătorul campioanei e pregătit să își îndeplinească un vis mai vechi, aducerea lui Adrian Mutu la CFR Cluj.

Mai mult, fotbaliști precum Hoban, Tahiri sau Fofana, care nu au posibilitatea să joace se gândesc la plecare, iar pe listă se înscrie și Denis Alibec. Relația atacantului cu Petrescu s-a deteriorat în ultima vreme, iar internaționalul român își dorește să revină la Kayserispor, echipă de la care este împrumutat în Gruia.

Singura piedică în calea unei posibile demiteri este clauza de reziliere de 400.000 de euro pe care tehnicainul o are în contract.

Comenteaza