Video Nemanja Gordic a reușita una dintre fazele săptămânii în EuroCup

Nemanja Gordic a reușita una dintre fazele săptămânii în EuroCup
| Foto: U-BT

Buzzer beater-ul baschetbalistului campioanei României se numără printre cele mai spectaculoase reușite ale rundei din competiția continentală.

Chiar dacă U-BT Cluj-Napoca a cedat în meciul cu Joventut Badalona, scor 104-81 și a ratat orice șansă de calificare în play-off-ul EuroCup, unul dintre "studenți" se numără printre remarcații săptămânii.

Este vorba despre Nemanja Gordic, care a reușit una dintre fazele etapei în competiția europeană. Cu doar câteva secunde înainte de finalul sfertului secund, Pau Ribas a ratat o aruncare de trei puncte, Emi Cățe a recuperat și i-a trimis lui Gordic, care a reușit un buzzer beater de la mijlocul terenului.

Aruncarea conducătorului de joc ocupă locul al treilea în topul celor mai spectaculoase faze ale săptămânii în EuroCup și vine după o reușită asemănătoare a lui Kasey Shepherd, în runda precedentă, contra celor de la Bursaspor.

În actualul sezon din EuroCup, Nemanja Gordic a evoluat în 11 partide și are medii de 10.0 puncte, 4.2 pase decisive și 1.5 recuperări.

Comenteaza