Nemec la CFR? Reacția lui Miriuță: ”Nici vorbă. Sută la sută e doar un zvon”

Nemec la CFR? Reacția lui Miriuță: ”Nici vorbă. Sută la sută e doar un zvon”
Aflat în ultimele șase luni de contract cu Dinamo, Adam Nemec ar putea ajunge la CFR. Vasile Miriuță nu crede, însă, în această variantă: ”Nici vorbă. Sută la sută e doar un zvon”, a spus tehnicianul ”alb-roșilor”.

CFR Cluj a bătut deja palma cu un fotbalist din Ștefan cel Mare. E vorba de mijlocașul Valentin Costache (19 ani), pentru care "feroviarii" au plătit aproape un milion de euro. Dar "ceferiștii" nu se opresc aici. Potrivit gsp.ro, Adam Nemec e o altă țintă a echipei din Gruia.

Vasile Miriuță dezminte, însă, această posibilitate. "Nici vorbă. Sută la sută e doar un zvon. Sunt sigur. Nu știm ce va face în iarnă, nu știm ce își dorește, dar clubul i-a făcut o ofertă foarte bună (de prelungire a contractului - n. red.), a declarat fostul antrenor al CFR-ului, pentru ZIUA de CLUJ.

Adam Nemec (32 ani) a ajuns la Dinamo în toamna lui 2016. Sezonul trecut, atacantul slovac a marcat 11 goluri pentru "alb-roșii". În actuala stagiune, Nemec a marcat 2 goluri. Elevul lui Miriuță are 32 de selecții și 11 goluri în naționala țării sale. Este cotat la 1 milion de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza