Nici a treia oară nu a fost cu noroc pentru "feroviari". CFR Cluj a pierdut duelul cu AZ Alkmaar

Nici a treia oară nu a fost cu noroc pentru "feroviari". CFR Cluj a pierdut duelul cu AZ Alkmaar
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României a fost învinsă în cel de-al treilea meci din grupa D a UEFA Conference League, scor 0-1.

Oaspeții au avut posesia încă din primele secvențe ale partidei din Gruia și, în ciuda insistențelor clujenilor, olandezii au avut primele ocazii importante.

Pe rând, Clasie care a șutat în bară (15) și Pavlidis care l-a pus la încercare pe Bălgrădean (17) au anunțat ceea ce avea sa urmeze. La o centrare venită din flancul drept, Karlsson a rămas nemarcat în careu și a înscris cu o lovitură de cap (18).

"Feroviarii" s-au remarcat la capitolul ocazii imediat după jumătatea reprizei, la execuția lui Debeljuh, reținută în doi timpi de Vindahl (23).

Trupa lui Dan Petrescu a avut inițiativa, însă ritmul jocului a scăzut odată cu trecerea timpului. Astfel, AZ Alkmaar conducea la pauză, scor 1-0.

Campioana României a ieșit de la cabine cu gândul la golul egalizator, iar Omrani l-a pus de două ori la încercare pe Vindahl, dar danezul a fost la post (51, 53).

Dan Petrescu a trimis forțe proaspete în ofensivă, Petrila și Alibec, însă "feroviarii" s-au lovit de un adevărat zid.

Defensiva danezilor a rezistat la fiecare acțiune, spre nemulțumirea spectatorilor prezenți în Gruia.

Până la final, Petrila a trimis bine din lovitură liberă, iar șutul său a șters bara transversală (86). Astfel, CFR Cluj a pierdut împotriva lui AZ Alkmaar, scor 0-1, și rămâne cu un singur punct în grupa de Conference League. 

Comenteaza