Nici n-a semnat bine cu CFR, că Dan Petrescu l-a și ”luat în primire”. Ce i-a reproșat Dan Petrescu noului jucător al echipei

Nici n-a semnat bine cu CFR, că Dan Petrescu l-a și ”luat în primire”. Ce i-a reproșat Dan Petrescu noului jucător al echipei
| Foto: digisport.ro

Antrenorul Dan Petrescu a mărturisit o parte din discuția pe care a avut-o cu Maglica, după ultimele meciuri.

Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit că a discutat cu Maglica după ce vârful a semnat cu gruparea din Gruia și l-a dojenit pentru cifrele slabe pe care le-a avut în prima parte a acestui sezon.

”Era jucător liber și îl cunosc foarte bine. Îmi place să lucrez cu jucători pe care îi cunosc. Maglica... n-am apucat să mă bucur prea mult de el. Când am venit eu antrenor în China, el a plecat, la fel și în Turcia.

Am vorbit cu el și l-am certat că a dat doar un gol (n.r. – în sezonul 2022/2023, pentru APOEL Nicosia), pentru că are calități foarte bune de marcator. Normal că îl vreau înapoi pe Debeljuh.

Am vorbit cu el, i-am zis să se facă bine și să facă antrenamente”, a declarat Dan Petrescu, la emisiunea Fotbal Club.

În prima parte a acestui sezon, Anton Maglica a bifat 15 apariții pentru APOEL Nicosia, a reușit un gol și a dat trei pase decisive.

Dan Petrescu a anunțat vineri, în direct la Digi Sport, că fundașul Bogdan Țîru (28 de ani) a ajuns la un acord cu campioana Ligii 1.

Bogdan Țîru joacă la echipa poloneză Jagiellonia, din februarie 2020, și mai are contract până în decembrie 2023.

Țîru, fundaș central, a câștigat trei trofee în România, toate cu Viitorul Constanța (actualmente Farul Constanța): titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2020).

"Am înțeles că Țîru face vizita medicală azi și, dacă totul e bine, va veni. Jucătorii care vin… e clar că mi-i doresc pe toți. Când apare o oportunitate cu un jucător ca Tîru, de echipă națională, așa cum consider, de ce să nu-l luăm?

Avem cinci fundași centrali acum, nu e problemă. E posibil încă unul sau doi jucători să apară până la începutul campionatului. Nu pot să spun acum", a spus Dan Petrescu, la emisiunea Fotbal Club, potrivit digisport.ro.

Comenteaza