Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la CFR Cluj: “Dacă va veni o ofertă şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa aici”

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la CFR Cluj: “Dacă va veni o ofertă şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa aici”
| Foto: facebook.com/SKSlaviaPrahaFotbal

Internaționalul român a discutat despre interesul campioanei din Liga 1 pentru serviciile sale, însă recunoaște că ar fi greu de crezut ca o echipă din România să achite suma cerută de Slavia Praga.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dan Petrescu încearcă să depășească performanțele din actuala stagiune în sezonul viitor și a pus ochii pe unul dintre cei mai bine cotați jucători români. Este vorba despre Nicolae Stanciu, cel care evoluează în Cehia, pentru fosta adeversara a “feroviarilor”, Slavia Praga. Mijlocașul nu ar spune nu unei mutări în Gruia, însă consideră că nicio formație din Liga 1 nu poate îndeplini cerințele financiare ale cehilor.

“Cei de acolo ştiu mai bine, poate îşi doresc să ajung acolo, dar la mine nu a ajuns nimic. Îmi doresc să rămân aici, dar dacă va veni o ofertă şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa aici. E greu ca cineva să plătească o sumă mare de transfer. Şi ei au plătit mulţi bani celor din Arabia Saudită să mă cumpere şi nu cred că o echipă din Liga 1 poate plăti atâţia bani pentru un transfer”, a spus Stanciu pentru Look Sport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza