Niculescu: Îmi cade bine că suntem neînvinşi de şapte etape

Niculescu: Îmi cade bine că suntem neînvinşi de şapte etape
Antrenorul Universităţii Cluj crede că nu mai puteau avea secrete nici el şi nici fostul antrenor al studenţilor, Ionuţ Badea, momentan la FC Braşov.

"Diferenţa au făcut-o jucătorii pe teren. Jucătorii mei au luptat până în ultimul minut. Pentru că din minutul 47 am jucat în 10 oameni, este un punct bun. Şi mie îmi cade bine că suntem neînvinşi de şapte etape, dar vom vedea la finalul campionatului unde ne situăm. Sunt convins că în 11 am fi putut să întoarcem rezultatul. Zilele următoare vom analiza ce am greşit în această seară. Ne aşteaptă un meci importat sâmbătă, contra celor de la Pandurii. Urmează o perioadă foarte grea, cu meciuri din trei în trei zile şi am nevoie de toţi jucătorii din lot", a spus Claudiu Niculescu, la DigiSport, după "U" - FC Braşov 1-1.

Tehnicianul Universităţii crede că echipa şi-a diminuat şansele de a juca în Europa: "Un retur mai nebun ca acesta n-am întâlnit de când joc fotbal. De la locul 1 la 5 să fie doar trei puncte... Acum se va juca care pe care, fiecare punct contează. Şansele noastre la Europa League s-au redus foarte mult".

Comenteaza