Niculescu: Vreau victoria, nu contează cine înscrie

Niculescu: Vreau victoria, nu contează cine înscrie
Antrenorul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, consideră că viitoarea adversară a echipei clujene, Rapid Bucureşti, este o formaţie valoroasă, dar nu invincibilă şi doreşte un rezultat bun în Giuleşti.
“Rapid e o echipă foarte valoroasă, nu au pierdut nici un meci pe teren propriu în acest campionat. Nu avem probleme de lot, au revenit toţi jucătorii care au fost accidentaţi, inclusiv eu. Până în vară eu sunt jucătorul Universităţii Cluj, încă mai am goluri de marcat aici. M-aş bucura ca echipa să scoată un rezultat pozitiv în Giuleşti, chiar dacă nu înscriu eu. Vreau victoria, nu contează cine înscrie. Şi un egal poate fi considerat un rezultat bun, Rapid nu e o echipă invincibilă, depinde totul de noi, de ambiţia jucătorilor”, a precizat Claudiu Niculescu, la conferinţa de presă organizată astăzi de Universitatea Cluj, conform site-ului oficial al echipei clujene.

“U” va întâlni în deplasare Rapid, vineri, de la ora 20.30, în cadrul etapei a 16-a din Liga i de fotbal. Meciul va fi transmis în direct de Antena 1.
Comenteaza