Nicuşor Stanciu a răspuns pozitiv ofertei de la CFR Cluj

Nicuşor Stanciu a răspuns pozitiv ofertei de la CFR Cluj
| Foto: hepta.ro

Conducătorii campioanei CFR Cluj pregătesc în secret mutarea acestei veri, şi anume aducerea lui Nicuşor Stanciu de la Slavia Praga din nou în România, unde a mai evoluat pentru FCSB şi Unirea Alba Iulia, dar şi pentru FC Vaslui.

Posibilitatea ca Stanciu să ajungă sub conducerea lui Dan Petrescu s-a conturat în ultimele luni. Stanciu l-a impresionat pe Dan Petresc în dubla CFR - Slavia, din play-off-ul Champions League din vară. Tot Stanciu a fost cel care l-a sfătuit pe Alex Chipciu, fostul său coleg de la Steaua, să aleaga echipa lui Dan Petrescu la întoarcerea în România, şi nu FCSB, de unde avea o ofertă.

Finantaţorii chinezi ai Slaviei se vor retrage la vară, iar salariul lui Stanciu de 1,2 milioane de euro devine o mare problemă pentru cehi. Plecarea sa devine aşadar una iminentă, iar CFR ar putea să şi-l permită până la urmă, mai ales după ce va încasa încă o tranşă din banii pe care mai trebuie să-i primeasca de la UEFA, după cum scrie ProSport.

Negocierile dintre cele două cluburi se anunţă dure. În primă faza, Slavia a cerut 7 milioane de euro celor de la CFR. Campioana României a cerut însă să achite doar jumătate din sumă.

Ardelenii mai au, însă, două atuuri. E vorba de dorinţa jucătorului, deoarece Stanciu şi-a dat acordul să evolueze la CFR din vară. În plus, faptul că cehii nu i-ar mai plăti salariul uriaş ar fi un alt motiv care l-ar îndemna pe român să plece de la Slavia.

În acest sezon, Stanciu are 2 goluri marcate în 20 de partide la Slavia, dar şi 4 pase de gol, informează ziare.com.

Comenteaza