Nistor, tot mai aproape de CFR. Reacția lui Mutu

Nistor, tot mai aproape de CFR. Reacția lui Mutu
Adrian Mutu a explicat, vineri, în ce stadiu se află negocierile cu CFR Cluj pentru Dan Nistor. În schimbul mijlocașului de 29 ani, oficialul lui Dinamo îl vrea pe Filipe Nascimento.

UPDATE 12:30 - Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că schimbul Nistor-Nascimento a fost realizat.

”Ne-am înțeles cu jucătorul și cu impresarul său, s-a făcut schimbul, cu Dinamo ne-am înțeles de vreo două zile. Ei s-au înțeles cu Nascimento. Nistor va avea o nuntă sâmbătă și după aceea vine la noi”, a spus Mureșan pe Digisport.

Fostul decar al Naționalei anunță că tratativele pentru schimbul Nistor-Nascimento sunt pe punctul de a fi încheiate.

"Sunt discuții cu CFR, mai sunt de pus niște detalii la punct. Dar suntem pe drumul cel bun. Nascimento și Nistor sunt jucători diferiți. Felipe joacă puțin mai retras la mijlocul terenului, face legătura între apărare și atac.

Nistor este un fotbalist care poate decide singur un meci. Pe noi ne interesează Nascimento, pentru că este un fotbalist de care Cosmin are nevoie și pe care el îl vede ca fiind potrivit pentru noi", a explicat directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, pe Sport.ro.

Atât Nistor, cât și Nascimento, joacă pe postul de mijlocaș central. Dan Nistor a strâns 35 de meciuri în toate competiţiile pentru "alb-roșii", reuşind 6 goluri şi 7 pase decisive în ultimul sezon. De-a lungul carierei, jucătorul român a mai trecut pe la Internațional Curtea de Argeș, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu și Evian. Are 3 selecții în echipa națională și e cotat la 1,2 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Filipe Nascimento joacă la CFR Cluj din iunie 2015. A adunat 29 partide și a înscris 6 goluri pentru ardeleni în ultimul sezon. Mijlocașul portughez a mai jucat la echipa de tineret a Benficăi, dar și la Academica Viseu. A bifat selecții în reprezentativele U16, U17 și U18 ale Portugaliei și e cotat la 800.000 euro pe transfermarkt.com.

CFR Cluj a făcut 14 transferuri până acum. Formația din Gruia i-a adus pe atacanții Urko Vera, Marius Coman și Jeremy Bokila, mijlocașii Yasin Hamed, Emmanuel Culio, Ovidiu Hoban, Thierry Moutinho și Pelayo, fundașii Sasa Balic, Alexandru Vlad, Paulo Vinicius, Cristi Manea și Srdjan Luchin, respectiv portarul Tomislav Duka.

Comenteaza