Noi afirmații ale lui Cornel Dinu, de data aceasta despre CFR: “Patronul le transmite oamenilor că îi leagă cu o sfoară de mașină și îi târăște prin centrul Clujului”

Noi afirmații ale lui Cornel Dinu, de data aceasta despre CFR: “Patronul le transmite oamenilor că îi leagă cu o sfoară de mașină și îi târăște prin centrul Clujului”
| Foto: gsp.ro

Fostul selecționer susține că Dan Petrescu este influențat negativ de oamenii din conducerea clubului, în special de președintele Marian Copilu și de patronul Nelu Varga.

După ce a susținut că Universitatea Cluj nu este lăsată să promoveze din cauza faptului că Daniel Stanciu nu este numit în conducere, Cornel Dinu aduce noi acuzații. De data aceasta, fostul internațional și-a îndreptat atenția către CFR Cluj și mai ales către Dan Petrescu și Nelu Varga. Dinu susține că antrenorul campioanei e influențat negativ de oamenii din conducere, care nu îl sfătuiesc să renunțe la reacțiile agresive.

“Dan, care face şi nişte lucruri bune, are de ceva timp ieşiri inacceptabile, ar trebui să îi dea de gândit. S-ar putea să aibă şi nişte probleme psihice şi atunci nu-i problemă, tot trebuie să vorbeşti cu el şi să-l repui pe linia de plutire. Pentru că la el s-a adunat uzură în timp, incontestabil, o tensiune, o uzură. El s-a degradat puţin în comportament, cu timpul. E foarte dureros ce face, e păcat pentru el, eu cred că are putere să se calmeze.

Problema e de educaţie şi temperament. Cine să-i spună: “Băi, Dane, nu e frumos!”?. Pentru că Dan a jucat în Anglia, a jucat în Italia. Păi se întâmplă aşa ceva acolo? Problema e că acum are pe lângă el în club, la CFR, niște oameni care nu pot să-l îndrume pe calea cea bună.

E unul, Copilu, care e vai de capu' lui, iar patron un altul, Varga, despre care prietenii mei din Cluj îmi spun că are apucături care fac parte din categoria exceselor făcute de Petrescu. Varga le transmite celor care nu sunt de acord cu el că dacă se supără îi leagă cu o sfoară de mașină și îi târăște prin centrul Clujului. Cred că se crede Ginghis Han, altă explicație nu poate fi”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Comenteaza